Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van ouderdom te verminderen. Het is een vorm van acupunctuur die zorgt voor gezichtsverjonging en huidverbetering. Behandeling met cosmetische acupunctuur geeft een natuurlijk resultaat. Het biedt een minder ingrijpende verandering dan bijvoorbeeld een behandeling met fillers of plastische chirurgie dat doet.

Cosmetische acupunctuur is een combinatie van de traditionele acupunctuur en facelift technieken. Het is een effectieve behandelmethode die het gezicht jaren laat verjongen op een veilige en natuurlijke manier. Door het verbeteren van de bloedcirculatie en het aanmaken van collageen wordt het verouderingsproces tegengegaan. Na de behandelingen zult u ook een gezonde en energieke uitstraling hebben in uw gezicht. U zal een strakkere en zachtere huid, minder diepe rimpels, meer kleur en een jonger uiterlijk ervaren.

Cosmetische acupunctuur bestaat uit de combinatie van schedel- en gezichtsacupunctuur, vooraf wordt de huid geanalyseerd, gereinigd met een peeling waarna een voedende masker aangebracht. Alle producten zijn geïnspireerd op de eeuwenoude Oosterse wijsheid (5 elementenleer).

De behandeling wordt afgesloten  met een guasha-, moxa-, gezichtsmassage om de doorbloeding te stimuleren en lymfedrainage om vocht en afvalstoffen af te voeren . Daardoor is een behandeling vrij intensief. Om een goed resultaat te krijgen en te behouden is het aangeraden eens in de 4-6 weken een behandeling te ondergaan. De effecten worden ook steeds beter zichtbaar naarmate de behandeling vordert.

Iedere persoon reageert anders op de behandeling. Dit hangt af van zijn of haar conditie, leeftijd en leefwijze.

De effecten van cosmetische acupunctuur kunnen jaren zichtbaar zijn. Door regelmatig, eenmaal in de 4 tot 6 weken, een behandeling te ondergaan.

Wat kunt u verwachten bij iedere behandeling?
– Gezichtsreiniging

– Gezichtsmasker
– Cosmetische Acupunctuur
– Guasha gezichtsmassage
– Moxa gezichtsmassage
– Gezicht-, schouder-, nek-, en hoofdmassage

Heb je interesse en heb je nog vragen neem dan gerust contact op!