Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van ouderdom te verminderen. Het is een vorm van acupunctuur die zorgt voor gezichtsverjonging en huidverbetering. Behandeling met cosmetische acupunctuur geeft een natuurlijk resultaat. Het biedt een minder ingrijpende verandering dan bijvoorbeeld een behandeling met fillers of plastische chirurgie dat doet.

Cosmetische acupunctuur is een combinatie van de traditionele acupunctuur en facelift technieken. Het is een effectieve behandelmethode die het gezicht jaren laat verjongen op een veilige en natuurlijke manier. Door het verbeteren van de bloedcirculatie en het aanmaken van collageen wordt het verouderingsproces tegengegaan. Na de behandelingen zult u ook een gezonde en energieke uitstraling hebben in uw gezicht. U zal een strakkere en zachtere huid, minder diepe rimpels, meer kleur en een jonger uiterlijk ervaren.

Cosmetische acupunctuur bestaat uit de combinatie van schedel- en gezichtsacupunctuur en daarnaast wordt een guasha-, moxa-, en gezichtsmassage gegeven. Daardoor is een behandeling vrij intensief. Om een goed resultaat te krijgen en te behouden, zijn gemiddeld 12 behandelingen nodig. De effecten worden ook steeds beter zichtbaar naarmate de behandeling vordert.

Behandeltraject: de eerste 3 weken worden 2 behandelingen per week ondergaan, na de 3 weken 1 behandeling per week.

Iedere persoon reageert anders op de behandeling. Dit hangt af van zijn of haar conditie, leeftijd en leefwijze. Na een sessie van 12 behandelingen is het aan te raden om onderhoudsbehandelingen te ondergaan. Dit zorgt namelijk voor een langdurig resultaat van de cosmetische acupunctuur. De effecten van cosmetische acupunctuur kunnen jaren zichtbaar zijn. Door regelmatig, eenmaal in de 6 tot 12 weken, een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Wat kunt u verwachten bij iedere behandeling?
– Gezichtsreiniging

– Gezichtsmasker
– Cosmetische Acupunctuur
– Guasha gezichtsmassage
– Moxa gezichtsmassage
– Gezicht-, schouder-, nek-, en hoofdmassage

Heb je interesse en heb je nog vragen neem dan gerust contact op!