_NancyMijn naam is Nancy Malaha en woon al meer dan 10 jaar in Veldhoven waar nu ook mijn praktijk gevestigd is.

In 2008 ben ik gestart met de opleiding “Voetreflextherapie” gebaseerd op de Chinese geneeswijze bij Total Health, in 2011 heb ik deze opleiding succesvol afgerond. Daarnaast heb ik diverse massageopleidingen gevolgd zoals cupping, lymfedraainage etc.
De hogere beroepsopleiding “Medische Basiskennis” heb ik in 2012 succesvol afgerond en in 2014 de HBO opleiding Medische Basiskennis volgens de normen van Plato.
In 2015 ben ik gestart met de 3 jarige opleiding “Acupunctuur”, in 2018 heb ik deze opleiding succesvol afgerond.

Als kind ben ik opgegroeid met massages welke als behandeling op het welzijn en de ontwikkeling van het lichaam diende. Regelmatig zag ik mijn moeder haar kinderen en kleinkinderen masseren.

Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met voetreflextherapie. Mijn interesse voor deze behandelmethode is daarna alleen maar vergroot door vele ervaringen van een positieve invloed van behandelingen op iemands gezondheid en welzijn.

De 3 jaar van de opleiding zijn voor mij een leerzame periode geweest. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht, ik heb mezelf leren kennen van binnenuit. Ik heb meer inzicht gekregen in het leven zoals bewustwording, acceptatie, tevredenheid, balans, liefde, leven in het hier en nu en nog vele mooie dingen.
Met deze kennis en ervaringen probeer ik te werken in mijn praktijk en hoop ook dit te mogen delen met anderen.

Jayanti betekent in de Indiase taal “overwinning”. Waarom deze naam? Ieder keer als ik iemand behandel en het blijkt dat men minder tot geen last meer heeft van zijn of haar klachten en of pijn, voelt dit voor mij als een overwinning. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn.

Dat ik een bijdrage mag leveren aan het gezond worden en blijven van mensen als natuurgeneeskundig therapeut, vind ik erg fijn en boeiend. Ik blijf me hierin scholen en verder ontwikkelen.