Ven en el viaje

 Ga mee op reis

 

Graag nodig ik je uit voor deze mooie reis op Ibiza, op een adembenemende locatie. Wil je een week tot rust komen? Even niets aan je hoofd hebben, geen werk of collega’s, niet degene zijn die altijd maar zorgt en geeft, maar een week helemaal voor jezelf.

Tijdens deze reis krijg je in een opgedwongen en ontspannen sfeer, uit de kennis van Numerologie en Human Design waardevolle inzichten  in je talenten, vaardigheden en valkuilen. Je krijgt inzichten in je levensdoel en levensopdracht, onderzoekt of je op de juiste plek zit in je werk, wat je diepste verlangens zijn en hoe je deze kunt realiseren in je dagelijkse leven. Door eenvoudige opdrachten en oefeningen die je deze week worden aangereikt, kom je tot prachtige en waardevolle inzichten. Wil je meer diepgang, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Niks moet, alles mag!

Naast het verrijken van jezelf met innerlijke groei, is deze week ook gewijd aan rust en ontspanning. Begin je ochtenden met een easy flow yogasessie op een prachtig strand of een stiltewandeling in de natuur. Geniet de hele week van meditatie, ademsessie, acupunctuur, Chakra klankschaal-soundbath, workshop cupping of hoofdmassage. Dagelijks zijn er prachtige excursies om Ibiza te ontdekken, en je geniet van heerlijke ontbijtjes en lunches, waarbij we rekening houden met je allergieën.

’s Avonds kun je op eigen kosten de Spaanse keuken ontdekken, want dat is onmisbaar als je op Ibiza bent. Hoe leuk is het om zo ook een beetje dat vakantiegevoel te ervaren!

Zie deze week als een cadeau voor jezelf of deel deze bijzondere ervaring met je dochter, vriendin, of vriend. Het is ook perfect geschikt als teambuilding commitment, waarbij je elkaar beter leren begrijpen, de samenwerking en verbinding versterken, en zo je afdeling binnen het bedrijf beter op de kaart zetten.

Ik wil graag een groep van maximaal 10 deelnemers samenstellen op basis van aanmeldingen voor april en mei 2025. Bij voldoende aanmeldingen voor een specifieke week in deze maanden, zoek ik een prachtige locatie op Ibiza om onze retraite te houden met drie facilitators.

Ben je enthousiast geworden en wil je alleen of met een zelf samengestelde groep mee op deze bijzondere reis? Laat het mij dan weten door een e-mail te sturen naar nancymalaha@praktijk-jayanti.nl of te bellen naar 06-22315378. 

Wanneer:
April 2025
Mei 2025

Maximaal aantal deelnemers: 10 personen

Prijs indicatie: EUR 1.500 per persoon

Inclusief:
Verblijf, ontbijt, lunch, alle excursies, het volledige programma van zaterdag tot en met vrijdagavond, oefeningen, opdrachten, workshops, yoga, meditaties, Chakra klankschaal-soundbath en ademsessie.

Exclusief:
Het vliegticket naar Ibiza, avondeten en autohuur zijn voor eigen rekening. Het is aan te raden een auto te huren voor de excursies en uitstapjes die je zelf wilt maken; de huurkosten kunnen gedeeld worden met je reisgezelschap. Ik heb ook een adres waar je betaalbaar een auto kunt huren.
Transavia biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen op hun tickets

Vergeet niet een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Indicatie programma:
Ochtend:
Yoga of stilte wandeling
Ontbijt
Opdrachten, oefeningen of workshop

Lunch
Middag: 14.00
Excursie
Oefening, opdracht of meditatie
Vrij
Diner zelf te bepalen

20.00u : Meditatie, workshop, acupunctuur behandeling of Chakra klankschaal-soundbaths
21.30u: Einde programma

Indicatie:
De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers en 4 badkamers. De slaapkamers worden gedeeld door 2 personen, evenals de badkamers. Alle bedden kunnen zowel uit elkaar als tegen elkaar geplaatst worden.