Referenties

Mijn klachten waren lage rugklachten en klachten rondom de menstruatie, last van hormoonhuishouding en hevige menstruatieklachten, daarnaast ook stress en spanningen, veel last van hoofdpijn en nekpijn.
Lage rugpijn en hoofdpijn is door de behandeling verdwenen, daarnaast gaven de behandelingen mij ook echt een goede ontspanning. Ik had niet verwacht dat voetreflex zo effectief kon zijn! Ik heb een zeer goede vertrouwensrelastie met therapeut, ik voelde mezelf goed begrepen en zeker serieus genomen! “Suzanne”

“Mijn klachten waren vermoeidheid, langdurige verkoudheid, slecht slapen. Door de behandeling heb ik vooruitgang geboekt op vermoeidheid en verkoudheid, slapen is slechts licht verbeterd.  Therapeute is prettig in de omgang en neemt de problemen serieus”. ” Sjaak”

“Had overgangklachten, duizeligheid, hoofdpijn. Mijn overgangsklachten zijn verminderd en ook de duizeligheid en hoofdpijn. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. De behandeling is zeer ontspannend! Af en toe heb ik nog wat lichte duizeligheidsklachten en/of hoofpijn. Er is sprake van een goede relatie met therapeut. Ik voel me op mijn gemak en serieus genomen”. “Els”

Na mijn zwangerschap had ik postnatale klachten zoals vermoeidheid, in de war zijn, uit balans en prikkelbaar. De behandeling heeft ook inzicht gegeven in de oorzaak van sommige klachten, ook andere klachten (bijv. niet door knieen kunnen) op basis van de analyse (historie) en behandeling. Door behandeling was ik weer beter in mijn vel, minder moe en makkelijk dingen los kunnen laten. Therapeut is een goed luisterend oor, waarbij ik me zeer zeker begrepen en gesteund voel. Een hele warme en onstpannen sfeer en ze geeft het voel alle tijd en aandacht voor je te hebben. Aan het einde van de behandeling is er een prettige nabespreking onder het genot van een kopje thee”. “Inge”

Geef hier uw beoordeling

    Naam:

    Beoordeling:

    captcha